اخبار برگزیده
پیام تسلیت رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان به مناسبت سالگرد شهادت سردار دلها
سردار سلیمانی شجاع ترین و متدین ترین فرمانده نظامی ایران بود

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد خیری رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان ضمن تبریک و تسلیت اولین سالگرد سردار دلها حاج قاسم سلیمانی با بیان اینکه فقدان شهادت گون سرادر دلها حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش همه مردم ایران را داغدار کرد، گفت: سردار سلیمانی شجاع ترین و متدین ترین فرمانده نظامی ایران بود که در ۱۳ دیماه ۹۸ توسط ترامپ قمار  رییس جمهور آمریکا به مقام شهادت نائل آمدند.

دکتر خیری اظهار داشت: سردار دلها آرزوی جان باختن در راه خدا در دل او شعله می کشید و در نهایت به آرزو و مقصود خود رسید.

وی، افزود: دانشگاهیان هیچگاه پس از شهادت سرداران و دانشمندان خود از پای ننشستن و با عزمی راسخ‌تر از گذشته مبارزه با آمریکا و استکبار جهانی را دنبال کرده و خواهد کرد و یقین داریم پرچمی که سردار حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدشان در حمایت از مظلومان و مبارزه با استکبار جهانی برافراشته است، به حول قوه الهی با قوت و قدرت بیشتری در اهتزاز باقی خواهد ماند.

اینجانب به نمایندگی از دانشگاه پیام نور هرمزگان این حادثه عظیم را به همه ملت شریف ایران  تسلیت عرض می نمایم و از خداوند منان برای بازماندگان این شهید سرافراز و شهدای همرزم، صبر جزیل و علو درجات برای خود آنان مسالت دارم.