اخبار برگزیده
1400/9/7 یکشنبه
پذیرش و ثبت نام دانشجو بدون آزمون برای نوبت بهمن ماه 1400
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد خیری رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان با اشاره به اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور از پذیرش جذب دانشجو بدون آزمون در مقطع کارشناسی برای نوبت بهمن ماه 1400 در هرمزگان خبر داد.

.

دکتر خیری، گفت: ثبت‌نام و انتخاب رشته به صورت اينترنتي از روز يکشنبه 14 آذرماه آغاز می شود و تا روز شنبه 20 آذرماه سال جاری نیز امکانپذیر است.

وی تصریح کرد:  علاقمندان به تحصیل در دانشگاه دولتی پیام نور برای اطلاعات بیشتر در تاریخ مذکور  می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org اقدام نمایند.

رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان در پایان خاطر نشان کرد: در این مرحله از تکمیل ظرفیت برای رشته هایی که در محل پذیرش با سوابق تحصیلی و بدون آزمون تکمیل نگردیده در 14 واحد و مرکز استان هرمزگان آمادگی پذیرش برای جذب دانشجو داریم .